Recept na cheesecake s Dubajskou čokoládou
| Potřebné ingredience na recept: | |
|---|---|
| Těsto: | |
| 1 balení | Máslovo - medové sušenky |
| 125g | Másla |
| Krém: | |
| 1 balení | Mascarpone |
| 1 balení | Smetana ke šlehání 33% |
| 120g | Moučkový cukr |
| 200g | Pistáciový krém |
| Ganache: | |
| 2 kusy | Dubajská čokoláda |
| 200 ml | Smetana ke šlehání |
Postup na recept:
- Máslové sušenky rozdrobíme v sekáčku, přidáme rozpuštěné máslo. Vše spolu smícháme a rovnoměrně naneseme na dno formy (22 cm). Dáme do chladničky než připravujeme krém.
- Krém: Smetanu vyšleháme spolu s cukrem. Následně přidáme mascarpone, pistáciový krém a vše spolu zamícháme mixérem (lehce). Nanaseme na korpus a vrátíme do chladničky.
-
Ganache: Smetanu dáme zahřát na plotnu. Když je horká, stáhneme z ohně, přidáme dubajskou čokoládu nebo Andělskou dubajskou čokoládu a necháme roztát za občasného míchání. Ganache rovnoměrně nalijeme na krém a koláč necháme ztuhnout v chladničce přes noc.
Cheesecake s příchutí Dubajská čokoláda nebo Andělskou dubajskou čokoládu je hotový přejeme Vám Dobrou chuť :)

